sakcharine tatlı için ürünler (44)

Kuru kayısı 1000g

Kuru kayısı 1000g

Kayısılar, beta karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif strese karşı korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren Precie, A vitamininin bir öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri gözlerinizi zarardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sisteminin sağlığını iyileştirebilen iyi bir çözünür lif kaynağıdır. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdalar yemek, hipertansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak kurutulur, komposto hazırlamak için kullanılır ve diğer yiyeceklerin bileşeni olarak değerlendirilir.
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.
Ezilmiş kırmızı biber (Şili) - HoReCa

Ezilmiş kırmızı biber (Şili) - HoReCa

Meksikalılar, biberin zihinlerini daha parlak hale getirdiğine inanıyorlar; biber yemenin, başınızı vücudunuzdan ayrı hissetmenizi sağladığını söylüyorlar. Kırmızı biber tozu (Chili) - acı biberin tüm özelliklerine ve lezzetine sahiptir, ancak ince parçacıkları sayesinde kullanımı çok daha pratiktir. Kullanım Alanları Salatalar, soslar, çorbalar, et yemekleri, tavuk yemekleri, makarna, pirinç, balık yemekleri, sebzeler. Tat Ateşli keskin Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 13 Yağ (g / 100g)… 14 Karbonhidrat (g / 100g)… 15 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Rezene tohumları - HoReCa

Rezene tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları, uzun zamandır neredeyse tüm turşulara ve salamuralara eklenmektedir. Turşu ve turşu salatalık, domates ve biberlerin tamamı ile birlikte tohumlar yerleştirilirken, lahana turşusunda yalnızca tohumlar kullanılır. Dereotu tohumları et ve balık yemekleri, her türlü sebze güveci ile, özellikle bezelye, fasulye ve mercimek yemekleri ile iyi bir uyum sağlar. Kullanım Alanları Soslar, çorbalar, konserveler, et yemekleri, tavuk yemekleri, garnitürler. Tat Baharatlı 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50
Sarmasak

Sarmasak

Aromalı Extra Yumuşak Sabun - Yıldız Çiçeği KULLANIM Su ile temas ettiğinde, sabun kremsi ve hafif bir köpük oluşturur, cildi esnek, yumuşak ve hafif parfümlü bırakır. NET AĞIRLIK 100 GR Tüm cilt tipleri için uygundur. Villefranche sur Mer'de el yapımı sabun. Gıda boyası. Kırmızı Çiçek özleri içerir. İÇERİK LİSTESİ sodyum palmat, sodyum palm çekirdeği, su, parfüm, calendula, palm çekirdeği asidi, gliserin, Avrupa zeytini, sodyum klorür, tetrasodyum etidronat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/çiçek özü.
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Tarhun - HoReCa

Tarhun - HoReCa

Tarhun, kendi içinde benzersizdir: güçlü bir acılık içermeyen tek pelin otu türüdür. Ot, güçlü bir keskin ve ekşi aromaya, ferahlatıcı bir tada sahiptir ve Fransız şefler bu özelliklerden tam anlamıyla faydalanarak birçok yemek tarifi oluşturmuşlardır. Hem taze hem de kuru tarhun, çeşitli yemeklere baharat olarak eklenir: omletleri, birçok sos türünü iyi bir şekilde tamamlar. Kullanım Alanları Salatalar, meze, çorbalar, ana yemekler, içecekler, tatlılar hazırlamak için kullanılır. Tat baharatlı, hafif baharatlı, ferahlatıcı Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 23 Yağ (g / 100g)… 7,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 50 Enerji değeri (kcal / 100g)… 360
Toz yenibahar - Tuzluk

Toz yenibahar - Tuzluk

Toz yenibahar %100 premium biber, katkı maddesi yoktur. Yenibahar tozunu yalnızca hamur işlerinde (zencefilli kurabiyeler, kurabiyeler, muffinler) baharatlı karışımların bir bileşeni olarak ekleyin. Ayrıca içeceklere de eklenir: kahve, sıcak şarap veya çay. Kullanışlı kapak - dağıtıcı. Kullanım alanları Makarna, çorbalar, et ve balık yemekleri, av yemekleri, sos temelleri, fırınlama için kullanın. 100 gr'daki besin değeri. Karbonhidratlar (g / 100g)… 6,0 Yağlar (g / 100g)… 8,5 Proteinler (g / 100g)… 51 Enerji değeri (kcal / 100g)… 300